Etiketter

torsdag den 22. marts 2012

3 ugers Tegneserie forløb

Vi fik til opgave at vi skulle lave en 4siders/2 oplægs tegneserie der omhandlede utopi. Retningslinierne var aldrig helt klare og vi hele tiden noget forskelligt at vide. Men hovedsageligt var det at Utopi er sammen sat af to ord som giver: Ikke Sted
Utopi er et sted som man selv synes er et slags paradis ens perfekte verden, derved er det også individuelt hvilken verden man gerne vil leve i om det er 10 benede ponyer eller om man er palle alene i verden.Vi havde igennem forløbet en del gæstelærere den første var Dan R Knudsen, en fantastisk mand som jeg ville have syntes skulle være der en hel uge. Han var virkelig inspirerende o kunne holde os opmærksomme når tankerne var ved at flyve. Var bare synd at han måtte jappe igennem alt det geniale han havde at sige!

Efter det havde vi Johan Krarup hvor vi skulle at kigge på selve opsætningen af tegneserien samt skygge lægningen og silhouetter. det var ret fedt og han var efter mig fordi jeg blev i modsætningen til andre ved med at lave mine ting for mørke. ( ups hehe)

efter Krarup havde vi Mikkel Sommer en meget nervøs men rar ung kunstner som havde en masse på hjertet og en hurtig tale, det var meget spændene at se hans forskellige arbejdsmetoder.

Til sidst bedømte Thomas Thorhauge vores tegneserier og alle fik et godt ord med på vejen.

Jeg syntes det var temmelig interessant at det var det enkelte individ der selv kunne bestemme sin utopi eller at det enkelte individ ikke nødvendigvis elskede et sted bare fordi alle andre mente det var perfekt.
Først forløbet med Dan

Første skrevne udkast til Elinors Escape
Elinors forskellige udtryk, skulle lige have hende ind i hånden igen

    
Første skitsede udkast til tegneserien meget små thumbnails                            


Ingen kommentarer:

Send en kommentar